Nadia profilbillede

Nadia

Mit navn er Nadia og jeg er i 2017 udlært bodypiercer, og har i de efterfølgende år ikke blot fokuseret på at udvikle mine faglige evner samt teknikker men også i en høj grad fokuseret på, at skabe de perfekte rammer for en god oplevelse når du skal pierces af mig.

Mit primære mål som din piercer er at skabe en tryg atmosfære - lige fra du møder mig. Jeg ønsker at bryde den typiske ubehagelige, og nogle gange lidt angstprovokerende følelse der er forbundet med at få en piercing. 

Sådan er det ikke her - det skal være en rar og tryg oplevelse.

Jeg har i mine mange år specialisere mig i nålefobi, da jeg ofte har oplevet mange mennesker, der ønsker at få en piercing, men hvor deres nåleforbi sætter en stopper for dette.

Jeg hjælper dig hjertens gerne igennem, og sammen klare vi den - og hvis ikke, er det også okay. Ingen pres herfra. 

Generelt sagt, så er jeg utrolig passioneret og engageret i mit fag, og som person forstår at en god piercer også er et menneske, som har forståelse for de forskelligheder der er hos os. 

Derfor tilbyder jeg ikke blot, men kommer altid med, rådgivning til dig. Både før, under, og efter din piercing er lavet. Det er selvfølgelig skræddersyet til dig som person, og kan derfor variere, da vi ikke er ens som mennesker, og har brug for forskellig rådgivning. Jeg er derfor heller ikke en piercer, som blot bruger 5 minutter på at lave din piercing. Jeg bruger den tid, som skal bruges, og derfor skal du heller ikke være bange for, at din nervøsitet eller spørgsmål tager for lang tid. Det er helt okay, og jeg piercer ikke, før at du er klar, og før at du føler dig i trygge hænder. Det er alfa omega hos mig.

Jeg bruger udelukkende udstyr i højeste kvalitet, hvilket indebærer alt fra nåle, tænger, materialer og smykker. Jeg går på ingen måde på kompromis med mit udstyr eller smykker, derfor bruger jeg også kun smykker af Implant grade titanium, titanium som er PVD behandlet med 24karat guld eller 14 karats solid guld.

Jeg lægger en kæmpe ære i kropsudsmykning, og er utrolig dedikeret i det jeg laver. Kropsudsmykning fortæller vores historie, hvem vi er, og hvad vi vil fortælle. Måske er det også bare flot, det vil jeg lade dig afgøre. 

Så lad mig introducere dig til min verden!

For mig, er min højeste prioritet, at du går fra mig, med en følelse af, at det har været en fantastisk oplevelse, du har fået et smukt resultat, og at du ikke er i tvivl om det mindste i forhold til efterfølgende pleje.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Priser

Piercinger

Øre, bryn, dermal, bro, smiley ​​kr. 300,-
Næse, septum, tunge, tungebånd, læbe ​​kr. 400,-
Industrial, navle, nipple, overflade ​​kr. 500,-
Genitalier ​​kr. 800,-

Tilbud

2x Øreflip ​​kr. 500,-
2x Brystvorter ​​kr. 900,-
2x Par-piercinger (tunge, næsebord, læber etc.) ​​kr. 700,-

*Inkluderer start titanium-smykker
(Mulighed for opgradering)

Tjenester

Konsultation ​​kr. 50-100,-
Downsize ​​kr. 100,-
Smykkeskifte ​​kr. 50-100,-
Dermal fjernelse ​​kr. 150,-

 

Galleri