Henriette profilbillede

Henriette

Mit navn er Henriette, jeg er 23 år gammel og kommer oprindeligt fra det vestjyske.

Jeg er en altid smilende, positiv, åben og fjollet Tattoo artist. Jeg startede min tatovør karriere i 2016 og har lige siden barns ben nydt at udfolde mig kreativt på alle mulige forskellige faconer. Jeg specialisere mig indenfor Black/Grey og realisme. Tatoverings Stilarter som dotwork, mandala, cover-up, watercolor osv inspirerer og interesserer mig ekstremt meget.

Jeg har personlig en stor forkærlighed for Horror Realisme, men jeg er ALTID klar på en fed tatoverings-session, små som store tatoveringer, om det er en udfordring eller ej.

Tøv ikke med at kontakte mig og lad os starte din næste Tattoo-rejse sammen!

Følg mig på instagram

Kærligste hilsner
Din tatovør
Henriette Marie Christensen
Tlf: 42 92 56 23
Se mig galleri         Se priser

Per profilbillede

Per Kineone

Da jeg var en lille dreng på 4 sad jeg i kørestol i 3,5år oga en hofte lidelse, og helt naturligt begyndte jeg her at tegne, da der ikke var så meget andet at lave og jeg kunne af naturlige årsager ikke rende rundt og lege og spille bold med mine jævnaldrene. Har også deltaget i nogle tegne konkurrencer og vundet bl.a. en fra vision Streetwear som jeg var ret stolt af dengang. Det blev senere til en hel del besøg på diverse kunstudstillinger m.m. Som yderligere vagte min interesse for kunst generelt.

Lige efter militæret, fik jeg lyst til at få en tatovering, og her åbnede sig en helt ny verden, og jeg begyndte at tegne motiver til min "tatovør", o der gik ikke længe før jeg selv fik lyst til at prøve kræfter med "kunsten på kroppen", og så var jeg fanget. Med min mentor "tattoo-Per" i baggrunden startede jeg KINEONE TATTOO for snart 15 år siden. Jeg kom ind i gamet helt fra starten hvor man loddede sin nåle selv og ikke bare kunne købe tingene og hente motiver på nettet, den del er selvfølgelig blevet betydeligt letter, dog er motiverne og kunsten blevet så meget mere krævende, da hver kunde i dag forventer en unik og skræddersyet tatovering til dem hver gang.

Kærligste hilsner
Din tatovør
Per Stagil
Tlf: 31 15 63 98
Se mit galleri         Se priser

Galleri